TARAFTARDAN MESAJ VAR… ERKAL İÇİN OYNAYIN!

BEYİN ölümü gerçekleşen, Erzurum’un önde gelen sanatçılarından İbrahim Erkal’ın acısı yürekleri dağlamaya devam ediyor.
Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğan haberin ardından sosyal medya üzerinden #ibrahimerkal hastagi, Türkiye’nin dört bir yanından mesaj yağmuruna tutuldu.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından cuma günü oynanacak BB Erzurumspor – Amedspor maçında, mavi beyazlı ekibin İbrahim Erkal pankartıyla sahaya çıkmasını arzu eden taraftarlar, futbolculardan da ‘Canısı’ için oynamalarını istedi.
Erzurum’a ve Erzurupsor’a verdiği destekle gönüllere taht kuran İbrahim Erkal’a son görevin ‘bir üst lige çıkmak’ olduğunu belirten mavi beyazlı taraftarlar, PTT Birinci Lige ve sonrasında Süper Lige çıkarak Erzurumspor’un vefa borcunu ödeyebileceğini söyledi.
İbrahim Erkal, BB Erzurumspor için bir marş yazıp bestelemişti.
ERZURUMSPOR MARŞI
İki binli rakımdan,
Kartal gibi bakıyor,
Coştu Dadaşlar yine zirvelerden akıyor
Rengimiz mavi beyaz,
Ne kadar sevinsek az,
Yaz bunu gönlüne yaz,
Şampiyonuz biz
YER GÖK İNLESİN
HERKES BİZİ DİNLESİN
SEN NE GÜZEL BESTESİN
ERZURUMSPOR.
ERZURUM ERZURUM ERZURUMSPOR
ERZURUMLU SENİ ÇOK SEVİYOR.
Geniş günde sevinir,
Dar gününde ağlarız,
Yanlız değilsin asla,
Hep yanında biz varız,
Dağ gibi arkandayız.
ERZURUMLUYUZ HEP GURURLUYUZ,
ERZURUMLUYUZ ÇOK MUTLUYUZ.
SÖZ VE MÜZİK: İBRAHİM ERKAL