ECZACILAR’IN AĞABEYİ İÇİN GELDİLER

UZUN zamandan beri rahatsız olan ve dün geçirdiği kalp krizi sonrasında, 64 yaşında hayata gözlerini yuman Erzurum Eczacı Odası Başkanı Hasan Fehmi Altıntaş, bugün sevenlerinin duası ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Hasan Fehmi Altıntaş için, yaklaşık 25 yıldan beri yönetici ve başkanlığını yaptığı 13. Bölge Eczacı Odası önünde bir tören düzenlendi.
Düzenlenen törene Türk Eczacılar Birliği (TEB) Genel Başkanı Erdoğan Çolak ve TEB Genel Sekreteri Armağan Üney’in yanısıra Erzurum’da Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı yıllarda kalıcı dostluklar bırakan Kamil Çolak ile Ankara, Gaziantep, Trabzon, Kahramanmaraş eczacı oda başkanları katıldı.
Altıntaş’ın naaşı daha sonra Narmanlı Camii’ne getirildi. Altıntaş’ın öğle namazını müteakip cenazesi Asri Mezarlık’a götürüldü ve orada toprağa verildi. erzhaber