Dolar 33,9875
Euro 37,8340
Altın 2.821,35
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Yağmurlu
Erzurum
20°C
Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 18°C

AMAÇLARI HEM ESTETİK VE HEM DE GÜZELLİK KAZANDIRMAK

AMAÇLARI HEM ESTETİK VE HEM DE GÜZELLİK KAZANDIRMAK
4 Eylül 2024 18:41 | Son Güncellenme: 4 Eylül 2024 18:48

YÜKSEK teknolojik donanımlı ‘Pro Care Life’ ‘Medikal-Estetik ve Güzellik’ Sağlık Hizmetleri Merkezi, Erzurum’da hizmete giriyor.

Sadece kadınlara değil, erkeklere de hizmet verecek olan ve sektöre iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan ‘Pro Care Life’, ‘Medikal-Estetik ve Güzellik’ Sağlık Hizmetleri Merkezi’nde uzman dermatologlar hizmet verecek.

PROFESYONELLER İŞBAŞINDA

Atatürk Üniversitesi ATA Teknokent Merkezi’nde 6 Eylül Cuma günü saat 13.30’da düzenlenecek açılış töreniyle hizmete girecek Pro Care Life’da, yeni ve farklı bir anlayışla sağlık hizmeti vereceklerini belirten iş insanı Mehmet Dursun Geçikli, son teknoloji cihazlarla donatılmış merkezde, alanında uzman profesyonel elemanların görev yapacağını ifade etti.

Pro Care Life Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dursun Geçikli, şunları söyledi:

“Pro Care Life ile burada kalmayarak ileriye dönük planlarımızı da hızla gerçekleştireceğiz. Büyük projelerimiz var. Markalaşmaya doğru yönelmek istiyoruz. Teknoloji donanımlı merkezimizde güzelliğinize dokunacağız. Pro Care Life’de sıcak bir aile ortamı hissedeceksiniz. Para kazanmaktan ziyade müşterilerimize kendilerini özel hissettirecekleri bir ortam sağlamak olacak. Merkezimizde diğer güzellik merkezlerinden farklı olarak, aile ortamı oluşturmaya çabalayacak aynı zamanda istihdama da katkı sağlayacağız Erzurumlu kıymetli hemşehrilerimizi açılışımıza bekliyoruz.”

SAĞLIKLI, GÜZEL VE ZİNDE!

Genel Müdür Kimyager Canan Sağlam, kurumda Pro Care Life’de Propharma Bölge Müdürü Yakup Çelikdağ, Prolab Müdürü Biyolok Mahire Yüksel, Pro Care Life Koordinatörü Caner Kökmen, Profizy Dr. Öğretim Üyesi Abdulvahit Doğar’ın görev yapacağını söyledi. Genel Müdür Sağlam, merkezde son teknolojik cihazlarla Protek (Sağlık hizmetleri), Propharma (İlaç hücresi tedavi, gıda takviyesi ve prp), Profizy (Fizyoterapi ve egzersiz), Procareelife (Anti aging uygulama cilt bakımı ve medikal estetik), Prolab (Laboratuvar hizmetleri) profesyonel cilt bakımı, epilasyon, 4 mevsim buz başlık lazer, lifting, el&ayak bakımı, depilasyon gibi hem kadınlara hem erkeklere yönelik hizmet verileceğini ifade etti.

Genel Müdür Sağlam,”Sağlık Merkezimiz Pro Care Life, teknolojik cihazlarla donatıldı. Güzellik ve sağlığın buluşma noktasında, kişiye özel malzemeler kullanacak, güvenlik ve sağlığı ön planda tutacağız. Sağlıklı, güzel ve zinde görünmek isteyenlerin merkezimizi tercih edeceklerine inanıyoruz.”diye konuştu.

Medikal Estetik Cilt Bakım Merkezi Sorumlusu Sema Bilginer ise, Sağlık Hizmetleri Merkezinde medikal estetik, dolgu botoks, prp, medikal el ayak bakımı gibi özel uzmanlık gerektiren işleri profesyonel elemanlarla yapacaklarını bildirdi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.