Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Yağmurlu
Erzurum
17°C
Yağmurlu
Cts 14°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C

TRT ERZURUM RADYOSU NAL TOPLATTI!

TRT ERZURUM RADYOSU NAL TOPLATTI!
14 Ekim 2023 06:36

ARALARINDA Antalya, Çukurova, GAP ve Trabzon gibi çok daha hareketli illerde yayın yapan bölge radyolarını kıskandıracak bir başarıyı TRT Erzurum Radyosu yakaladı.

TRT Erzurum Radyosu tarafından hazırlanan ve Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay’ın uzman konuşmacı olarak katıldığı Doğu’nun Sesi Tüketici Hakları Programı, Ticaret Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü. Ödülü TRT Erzurum Müdürü Ayça Yarol Alemdar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Hali hazırda 9 televizyon kanalının yanında, TRT Radyo 1, TRT FM, TRT Radyo 3, TRT Radyo 4, TRT Radyo Haber, TRT Kurdî Radyo, TRT Antalya Radyosu, TRT Çukurova Radyosu, TRT GAP Radyosu, TRT Erzurum Radyosu, TRT Trabzon Radyosu, TRT Nağme, TRT Türkü ve TRT Memleketim FM olmak üzere yurtdışına Türkçe dahil 38 dilde yayın yapan TRT’de, önemli bir başarıya TRT Erzurum Radyosu ulaştı.

Bu yıl 26. kez verilen Geleneksel Tüketici Ödülleri’nden birisine de, TRT Erzurum Radyosu’nda yayınlanan ve tüketici haklarının anlatıldığı konuların ele alındığı Doğunun Sesi Programı layık görüldü.

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, ödüle layık görülmüş olmalarından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Aylar önce ödül için başvurduklarını hatırlatan Nihat Altay, “Yıllardır gerek radyo, gerek televizyon ve gerekse yazılı basında tüketicilere yardımcı olmak, yol göstermek için gayret ettik, etmeye de gayret ediyoruz. Ödül için aylar önce başvurumuz olmuştu. Tam aklımızdan çıkmıştı ki, emeğimizin ödüllendirildiği bilgisini aldık. Ülkemize ve insanlarımıza faydalı işler yapmanın sonucunda mükâfatlandırılmak tarif edilemeyecek mutluluk bizler için.

Ödülü almamızda emeği geçen Tüketici Birliği Federasyonu ve Tüketici Hak Arama Derneğinde ki çalışma arkadaşlarıma, Tüketici hakları noktasında her daim kapılarını açan ödül ortağımız TRT Erzurum Radyosu çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.  erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.