BİN HABER’E BİR İLGİNÇ İLAVE DAHA!

MESLEKTE 41 yılı geride bıraktıktan sonra emekliye ayrılan ve yaşadığı, haberleştirdiği ilginç olayları; kaleme aldığı “Bir Ömür, Bin Haber” kitabında toplayan Kadir Sabuncuoğlu, BB Erzurumspor’u, dümenin başına çektikten sonra “yenilmez armada” haline getiren Şifo Mehmet’i (Özdilek) Antalya maçından sonra kutladı.
Rönesans Yayınları’ndan çıkan ve piyasaya sürüldükten sonra hayli ilgi gören kitabını imzalayarak Şifo Mehmet’e “galibiyet teşekkürü” diyerek hediye eden Kadir Sabuncuoğlu, kendisini aldığı başarılı sonuçlardan dolayı ayrıca kutladı.
BB Erzurumspor forması giyen futbolculara, Şifo Mehmet ile birlikte büyük bir özgüven geldiğini belirten Sabuncuoğlu, “Şifo, Erzurum’a uğurlu geldi. 6 maçta 3 galibiyet, üç beraberlik alındı. Bunlar müthiş sonuçlar. Artık Mavi-Beyazlı ekip Süper Lig’in en korkulan ekiplerinden birisi oldu. Son Antalya galibiyeti ile birlikte BB Erzurumspor, başarısını iyice perçinledi. Alınan güzel sonuçlar ben dahil tüm taraftarın göğsünü kabartıyor” dedi.
Futbolculuk dönemi dahil, teknik adamlık kariyerinde ilk defa bir kitabın “galibiyet teşekkürü” olarak kendisine takdim edildiğini belirten Mehmet Hoca, bu jestinden dolayı Kadir Sabuncuoğlu’na teşekkür etti. erzhaber